Schouwen

Schouwen zijn altijd aan te passen op de gewenste maat. Als u een bepaald type schouw mooi vindt, maken wij hiervan een tekening en wordt de maatschouw in de door uw gewenste maat en steensoort uitgewerkt. Uw eigen schouw ontwerpen is ook een mogelijkheid. De steensoorten die gebruikt kunnen worden zijn talrijk, om u een voorbeeld te geven: Italiaans marmer, Bulgaarse zandsteen, Franse zandsteen, Portugese zandsteen. Schouwenpaleis biedt dus vele verschillende schouwen in allerlei verschillende steensoorten aan.

Gemarmerde schouwen
Nieuw van de laatste jaren zijn de gemarmerde schouwen, deze zijn niet te onderscheiden van een echte marmer schouw, echter is deze uit één "stuk" vervaardigd, dus gemakkelijk door u zelf te verplaatsen. Deze schouwen hebben een marmer laagje van 3 millimeter verlijmd op een houten onderschouw. Echt bijzonder mooi gedaan. Kom naar de showroom om de schouwen te aanschouwen. Uitermate geschikt voor elektrische haarden!

Op onze pagina showroom-modellen kunt u al vast een kijkje nemen in ons schouwen-assortiment.
Vele schouwen zijn sterk afgeprijsd!
Wilt u de schouwen live zien? Ze staan opgesteld in onze showroom.

Wilt u uw schouw aanvullen met een prachtige hout- of gashaard? Ook daar kunnen we u in adviseren. Bij het Schouwenpaleis bestaat de keuze uit onder meer de volgende merken:

Schouwenpaleis voorziet in de behoefte aan schouwen in o.a.: