Catalogus

Bellfires Gashaarden

Barbas Bellfires is een trouwe leverancier van gashaarden en houthaarden. Schouwenpaleis staat garant voor kwaliteit, maar BarbasBellfires ook. De jarenlange ervaring is een basis voor een kwaliteitsproduct welke jarenlang plezier geeft. BarbasBellfires staat garant voor absolute topkwaliteit.

Barbas Bellfires geeft 10 jaar garantie op de romp.

De haarden van Barbas Bellfires ondergaan een groot aantal controles voordat deze de fabriek in Bladel verlaten. Hierdoor voldoen alle haarden en kachels aan hoge kwaliteitseisen en geeft BarbasBellfires u 10 jaar garantie op de romp van het toestel. Op onderdelen van het toestel een jaar. Verbruiksonderdelen als glas(koord), vermiculiet binnenwerk en gietijzeren onderdelen hebben garantie tot na de eerste stook.

Kom naar onze showroom om de kwaliteit persoonlijk te aanschouwen.

Schouwenpaleis Breda levert Bellfires haarden - Schouwen - Elektrische haarden - Afvoerloze haarden - Haarden - Houtkachels - Gaskachels, Gashaarden. Wij hebben tevreden klanten in de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen