Dru Gashaarden

Dru is één van de merken die het Schouwenpaleis aanbiedt. Het merk bestaat uit een breed scala aan haarden en schouwen. De brandstof waar de schouwen en haarden van Dru gebruik van maken is veelal gas of electriciteit. De producten van Dru behalen een optimaal rendement uit de brandstof die wordt verbruikt. Dru biedt dus niet alleen een breed scala aan schouwen en haarden aan, maar is nog milieuvriendelijk ook.

Kwaliteitswaarborging Dru haarden en schouwen

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid bij het Schouwenpaleis en daar denkt Dru precies hetzelfde over. Het bedrijf is 250 jaar geleden opgericht en is daarmee één van de oudste bedrijven van ons land. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het ISO 9000 kwaliteitscertificaat. Dit is een certificaat welke alleen verkregen wordt als er aan strikte kwaliteitseisen is voldaan. Kom naar de showroom in Breda om de degelijkheid van Dru te aanschouwen.

Eco Wave - Altijd een natuurlijk vlambeeld

De innovatieve gashaarden en gaskachels van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot 50% op je energieverbruik! 

De voordelen van Eco Wave:

  • Volledige controle over haard, vermogen en warmte
  • Natuurlijk vlambeeld over de volledige breedte van haard
  • Langer genieten van haard; minder snel te warm
  • Ook ideaal voor in lente en herfst
  • Grotere haard mogelijk
  • Levendig vlammenspel/variërend vlammenspel
  • ​Tot wel 50% besparing

Schouwenpaleis Breda levert Dru Schouwen - Elektrische haarden - Afvoerloze haarden - Kachels - Haarden - Houtkachels - Gashaarden. Wij hebben tevreden klanten in de plaatsen Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout, Roosendaal, Etten-leur,  Zevenbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Goirle, Kaatsheuvel, Steenbergen, Dinteloord, Zundert, Yerseke, Goes, Middelburg en Vlissingen