Xaralyn inbouwunit S
inclusief Bio-Ethanol Brander M

U heeft zojuist een huis met een open houthaard gekocht maar dat is niet langer functioneel en u ziet toch graag echte vlammen?
Ontdek de bio-ethanol haard inbouw-unit S. De kosten van het renoveren van een oude open haard zijn hoog, dus waarom niet investeren in een ecologische open haard die u minder kost? Kan worden toegepast in een eigen ontwerp, thuis of in een bedrijf.
Het ontwerp, kwaliteit en de veiligheid maakt deze bio ethanol brander de meest populaire brander onder architecten en ontwerpers.

De Xaralyn inbouwunit S (small) is ontworpen voor gebruik in combinatie met de bio ethanol brander M (4120B).
De inbouwunit beschermd uw schouw of meubelstuk tegen de warmte die door de bio ethanol brander geproduceerd wordt.
De inbouwunit wordt geleverd inclusief de bijbehorende bio ethanol brander en alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter.
Alle Xaralyn bio ethanol branders met keramische steen hebben een levenslange garantie!

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM

Deze bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio-ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders.

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Let op! Bij de verbranding van bio ethanol is zuurstof nodig. Net als bij een open haard dient de ruimte waar de brander staat normaal geventileerd te worden.

De Xaralyn bio ethanol branders zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn in alle testen als veiligste getest. De brander kan alleen gevuld worden wanneer de brander zelf gesloten is.

Unit:
● Afmetingen buiten: 685 x 500 x 200 mm (HxBxD)
● Afmetingen inbouw: 642 x 412 x 200 mm (HxBxD)
● Materiaal: Metaal
● Kleur: Zwart
● Gewicht: 5,3 kg

Brander:
● Type: bio ethanol brander M (4120B)
● Branderinhoud: ± 1,5 liter
● Brandduur: ± 3 uur
● Verbruik per uur: ± 0,3 liter
● Warmteafgifte: ca. 2,5 KW
● Volgens normering DIN 4734-1 en EN 16647:2015
 
Onderhoudsinstructies:
● U kunt uw bio ethanol haarden reinigen met een vochtige doek en drogen met een zachte doek.
 

Technische tekening
Inbouw instructies
Gebruikers handleiding

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN