Schouw Model 101

Sprookjes over 1001 nachten of 101 dalmatiërs, de schouw model 101 is een gezellige klassieke schouw, zo uit een sprookje weggelopen.
 
Deze schouw dankt zijn bijzondere uiterlijk en allure aan de vormen die met elkaar contrasteren.
Enerzijds heeft deze schouw rondingen in de staanders en anderzijds zijn de lijnen in de schouw strak en recht gehouden. Dit is mede de reden waarom deze schouw in een meer klassieke inrichting goed tot zijn recht komt en ook in een modernere strakke omgeving zeker niet misstaat.
 
Onze schouwen worden voor u speciaal op maat gemaakt. Iedere schouw is voor ons en u uniek. 
De levertijd van een unieke schouw is gemiddeld toch maar vier weken!
 
Een schouw van natuursteen is per definitie uniek. Geen enkele natuurstenen schouw is hetzelfde want elk stuk rots is anders. Bij ons in de showroom hebben we diverse schouwen opgesteld in een zo groot mogelijke variatie van soorten natuursteen.
Wij leveren de schouwen en plateaus in maarliefst 32 verschillende soorten natuursteen. Van keiharde marmerachtige soorten tot Franse kalkzandsteen.
 
Extra's
Het is mogelijk om een vloerplaat en tegelwand aan te schaffen in dezelfde steensoort als de schouw. 
Er zijn uiteenlopende prijsklassen voor de verschillende steensoorten.
Voor meer informatie, zie specificaties

Afhankelijk van de steensoort die u uitkiest, voor uw moderne of klassieke schouw , zijn er verschillende behandelingen mogelijk. U kunt een gezoete schouw hebben waarbij de afwerking glad is en dof. U kunt ook kiezen voor een glimmende gepolijste schouw. Voor een heel bijzonder effect kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe schouw een zandstraal behandeling te geven. De zachtere plekken in het steen worden dan weggestraald.
Natuursteen blijft ten alle tijden poreus. Natuurlijk is een gepolijste marmeren soort minder kwetsbaar dan een kalkzandsteen.

Hieronder zijn de steensoorten verdeeld in zes prijsklassen:

klasse 1: Arenisca, Alba,Amarillo,Bufon,Caliza Capri, Cremo Marfilza, Lumaquella, Mocca Crème, Rosa Zarci, Sierra Elvira.
klasse 2: Calatorao, Negro Marquina, Rojo Alicante.
klasse 3: Travertino Jara, Travertino Oro, Travertino Rojo.
klasse 4: Nayont, Albus.
klasse 5: Beauval, Beauvallon, Bretignac, Bretigny, Combe Brune, Dourdogne, Nayont, Rosa Portugal,Tarra.
klasse 6: Belgisch Hardsteen, Verde Macael. Blanco Macael (prijs op aanvraag).

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN