Schouw Domingo

Hoort u ook de klassieke muziek op de achtergrond? Oude tijden herleven, gezelligheid en klasse wordt de woonkamer of woonkeuken weer binnengedragen. Deze schouw Domingo, opgetrokken uit echt natuursteen, heeft weinig beschrijving nodig.
 
De Domingo schouw is een meubelstuk die uw kamer gaat sieren voor vele jaren en de woning misschien nooit meer verlaat, omdat hij er bij hoort.
 
Neem bij het uitzoeken van een steensoort een lapje stof van de kussens of gordijnen mee. Ook een vloertegel of een vloerdeel om de steensoort bij de vloer te kunnen passen is altijd handig.
 
Onze schouwen worden voor u speciaal op maat gemaakt. Iedere schouw is voor ons en u uniek. 
De levertijd van deze unieke en stijlvolle Domingo schouw is gemiddeld toch maar vier weken!
 
Een schouw van natuursteen is per definitie uniek. Geen enkele natuurstenen schouw is hetzelfde want elk stuk rots is anders. Bij ons in de showroom hebben we diverse schouwen opgesteld in een zo groot mogelijke variatie van soorten natuursteen. Wij leveren de schouwen en plateaus in maarliefst 32 verschillende soorten natuursteen. Van keiharde marmerachtige soorten tot Frans kalkzandsteen.
 
Extra's
Het is mogelijk om een vloerplaat en tegelwand aan te schaffen in dezelfde steensoort als de schouw.
Er zijn uiteenlopende prijsklassen voor de verschillende steensoorten.
Voor meer informatie, zie specificaties

Afhankelijk van de steensoort die u uitkiest, voor uw moderne of klassieke schouw , zijn er verschillende behandelingen mogelijk. U kunt een gezoete schouw hebben waarbij de afwerking glad is en dof. U kunt ook kiezen voor een glimmende gepolijste schouw. Voor een heel bijzonder effect kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe schouw een zandstraal behandeling te geven. De zachtere plekken in het steen worden dan weggestraald.
Natuursteen blijft ten alle tijden poreus. Natuurlijk is een gepolijste marmeren soort minder kwetsbaar dan een kalkzandsteen.

Hieronder zijn de steensoorten verdeeld in zes prijsklassen:

klasse 1: Arenisca, Alba,Amarillo,Bufon,Caliza Capri, Cremo Marfilza, Lumaquella, Mocca Crème, Rosa Zarci, Sierra Elvira.
klasse 2: Calatorao, Negro Marquina, Rojo Alicante.
klasse 3: Travertino Jara, Travertino Oro, Travertino Rojo.
klasse 4: Nayont, Albus.
klasse 5: Beauval, Beauvallon, Bretignac, Bretigny, Combe Brune, Dourdogne, Nayont, Rosa Portugal,Tarra.
klasse 6: Belgisch Hardsteen, Verde Macael. Blanco Macael (prijs op aanvraag).

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN