DRU Maestro 80/2 Eco Wave

DRU Maestro 80/2 Eco Wave

Vuur zoals vuur bedoeld is.
In het hoekmodel van de DRU Maestro Eco Wave serie grijpt het vuur om de blokken heen. De 2 hoge ruiten en het ontspiegelde glas zorgen voor een perfect zicht op het ultieme vuur. Hierbij zorgen het realistische uiterlijk van de houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurbeleving. Het hoekmodel is strak tegen de muur zonder kader in te bouwen en zowel in een linkse als in een rechtse uitvoering te verkrijgen. Daarnaast is het model ook hangend te bevestigen waardoor een zwevend plateau tot de mogelijkheden behoord. De getoonde foto van deze haard is gebaseerd op een Maestro haard op aardgas.

De perfecte balans tussen warmte en sfeer

Vuur zorgt voor sfeer, maar deze moet wel in balans zijn met de warmte die het afgeeft. Om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen, heeft DRU Eco Wave ontwikkeld. Deze DRU-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur.

Dat het ultieme vuur voor DRU meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de DRU-innovatie PowerVent ®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de DRU Maestro 80/2 Eco Wave waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.
 

Merk DRU
Model Inbouw
Brandstof Aardgas / propaan
Vermogen (kW) 1,5kW-8,6KW / 1,5kW-7,7kW
Verbrandingssysteem Gesloten
Rendement 84%
Binnenafwerking Zwart glad, Ceraglass zwart,
Frontkleuren -
Branderbed Houtset
Vuurzicht 2-zijdig
Glasruit Standaard, Clear View glas
Bediening Afstandsbediening met electronische ontsteking (RCH)