DRU Maestro 105/2 Eco Wave

DRU Maestro 105/2 Eco Wave

Vuur zoals vuur bedoeld is
De Dynamic Flame Burner zorgt ervoor dat het vuur om de ‘niet van echt te onderscheiden’ houtstammen heen grijpt. De 2 hoge ruiten en het (optionele) ontspiegelde glas zorgen voor een perfect zicht op het ultieme vuur van de Maestro 105/2 Eco Wave.
De vlammen reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. De nieuwste Maestro 100/2 Eco Wave biedt een sfeervol en breed vlambeeld. Met haar vele mogelijkheden kunt u genieten van de ultieme opstelling. De getoonde foto van deze haard is gebaseerd op een Maestro haard op aardgas.

De perfecte balans tussen warmte en sfeer.

Vuur zorgt voor sfeer, maar deze moet wel in balans zijn met de warmte die het afgeeft. Om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen, heeft DRU Eco Wave ontwikkeld. Deze DRU-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur. De haard is makkelijk te bedienen via de handige Control App. Hiermee bespaart u tot 50% op uw gasverbruik. 

Dat het ultieme vuur voor DRU meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de DRU-innovatie PowerVent ®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de DRU Maestro 105/2 Eco Wave waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.
Uniek: DRU Easy Release door system
Het is niet langer nodig om voor reiniging en onderhoud het glasraam te verwijderen. Het unieke Easy Release door system van DRU biedt u eenvoudig toegang tot de binnenzijde van de haard. 

 

Merk DRU
Model Inbouw
Brandstof Aardgas
Vermogen (kW) 10 kW
Verbrandingssysteem      Gesloten
Rendement 84%
Binnenafwerking Zwart glad, Ceraglass zwart, Classic Stone
Frontkleuren -
Branderbed Houtset
Vuurzicht 2-zijdig
Glasruit Standaard, Clear View glas
Bediening Afstandsbediening met electronische ontsteking (RCH)