Xaralyn Bio-Ethanol Brander L met lip
in RVS en Zwart

Deze uitvoering is bedoeld voor inbouw, de bovenplaat van de brander steekt hierbij iets over de daadwerkelijke brander heen.

De Xaralyn bio ethanol brander L (5820LS en 5820LB) met keramische steen is het meest verkochte model van onze beroemde branders. Dit type is uitgevoerd in RVS en kan met en zonder een zwarte poedercoating geleverd worden. De bio ethanol brander wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter.

Kan worden toegepast in een eigen ontwerp, thuis of in een bedrijf. Het ontwerp, kwaliteit en de veiligheid maakt deze bio ethanol brander de meest populaire brander onder architecten en ontwerpers.

Alle Xaralyn bio ethanol branders met keramische steen hebben een levenslange garantie!

Deze Bio-Ethanol haard vindt u o.a. gepresenteerd in onze showroom.

KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM
 

Deze bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio-ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders.

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Let op! Bij de verbranding van bio ethanol is zuurstof nodig. Net als bij een open haard dient de ruimte waar de brander staat normaal geventileerd te worden.

De Xaralyn bio ethanol branders zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn in alle testen als veiligste getest. De brander kan alleen gevuld worden wanneer de brander zelf gesloten is.

Afmetingen: 78 x 598 x 222 mm (HxBxD)

● Branderinhoud: ± 2 liter
● Brandduur:  ± 3,5 uur
● Verbruik per uur: ± 0,5 Liter
● Warmteafgifte: ca. 3KW
● Gewicht: 12,3 kg
● Volgens normering DIN 4734-1 en EN 16647:2015

Onderhoud: gebruik geen reiniging- of schuurmiddelen, deze kunnen het oppervlak beschadigen.
U kunt uw bio ethanol branders met een vochtige doek en drogen met een zachte doek.

Technische tekening
Inbouw instructies
Gebruikers handleiding

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN